Mediacenter Oskarsson & Björkman AB

Östergötlands län

Information

I Mjölby finns det ett Aktiebolag som heter Mediacenter Oskarsson & Björkman AB. Det finns flera företag som liknar Mediacenter Oskarsson & Björkman AB i Östergötlands län. Mjölby är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Mediacenter Oskarsson & Björkman AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1996-01-01 och det finns flera bolag som är det i Östergötlands län.

Sedan 1995-08-08 så har Mediacenter Oskarsson & Björkman AB varit registrerat och sedan 1996-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Mediacenter Oskarsson & Björkman AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Mjölby.

Vill man komma i kontakt med Mediacenter Oskarsson & Björkman AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Jerikodalsg. 4, 595 30, Mjölby. Vi ni istället prata med Mediacenter Oskarsson & Björkman AB så kan ni göra det på 0142-369797.

Bolaget skall bedriva handel med varor och tjänster inom ljud & bild, musikinstrument, data, telekommunikation, reklam och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Oskarsson, Lars Patrik som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Björkman, Örjan Mattias som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Björkman, Claes Martin Örjan som är född 1946 och har titeln Suppleant, Furland, Hans Tommy som är född 1978 och har titeln Revisor, Furland, Hans Gunnar som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, Furlands Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Björkman, Örjan Mattias -Oskarsson, Lars Patrik .

Mediacenter Oskarsson & Björkman AB har 556516-7615 som sitt organisationsnummer.