Lars Fredriksson AB

Östergötlands län

Information

Lars Fredriksson AB hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Mjölby som är den kommunen där Lars Fredriksson AB finns. I Mjölby så finns det många olika Aktiebolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Lars Fredriksson AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Lars Fredriksson AB har haft sedan 1995-01-01. Lars Fredriksson AB har funnits sedan och 1995-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Lars Fredriksson AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Birger Jarls v. 10, 596 31, Skänninge men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0142-42205.

Mjölby arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Lars Fredriksson AB Privat, ej börsnoterat.

Lars Fredriksson AB har idag 556516-7821 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Lars Fredriksson AB

Aktiebolagets verksamhet ska vara att bedriva nöjesverksamhet såsom, teater, film och videoproduktion samt konsultation inom friskvård, såsom kroppens funktion, massage och därmed förenlig verksamhet.

I Lars Fredriksson AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Fredriksson, Karl Lars Jonas som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Söderholm Fredriksson, Linda Malin K som är född 1970 och har titeln Suppleant, Nilsson, Lars-Eric Oscar som är född 1949 och har titeln Revisor, Lars-Eric Nilssons Redovisningsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .