Ullevi Höns & Maskin Aktiebolag

Östergötlands län

Information

I Östergötlands län så finns Ullevi Höns & Maskin Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Mjölby här finns det många olika Aktiebolag. Ullevi Höns & Maskin Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Östergötlands län. Mjölby jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Östergötlands län gör att bolag trivs där.

Ullevi Höns & Maskin Aktiebolag är momsregistrerat sedan1995-01-01 och har organisationsnummer 556518-1624.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0142-361136 alternativt besöka eller skicka post till Ullevi Höns & Maskin Aktiebolag på följande adress Ullevi Västergård, 596 93, Skänninge.

Ullevi Höns & Maskin Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1995-01-01.

I Ullevi Höns & Maskin Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Johansson, Anna Maria som är född 1965 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva hönsuppfödning, maskinkörslor, förvalta fast och lös egendom och därmed förenlig verksamhet.