Elservice Lasse & Magnus AB

Östergötlands län

Information

Bolaget skall utföra elinstallationer samt bedriva försäljning av elmaterial ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Elservice Lasse & Magnus AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Mjölby så är Elservice Lasse & Magnus AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Mjölby arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Mjölby och i Östergötlands län. Redan 1995-07-18 så skapades Elservice Lasse & Magnus AB och verksamheten är har F-skattsedel Elservice Lasse & Magnus AB har haft det sedan 1999-01-01.

Elservice Lasse & Magnus AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556521-1405 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Mjölby.

Just nu är Elservice Lasse & Magnus AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Elservice Lasse & Magnus AB så går det att nå dem via telefon på 0142-42765 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Elservice Lasse & Magnus AB är Larsson, Magnus Herman Andréas som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Tore Lars-Göran som är född 1951 och har titeln Suppleant, Antonsson, Tore Kristian som är född 1946 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .