Swed-Mansir AB

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Mjölby och Swed-Mansir AB är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många företag där och Swed-Mansir AB är ett av dem. Statusen för Swed-Mansir AB är att Bolaget är aktivt.

Swed-Mansir AB är ett Aktiebolag och skapades 1995-07-20. Det finns flera olika företag i Östergötlands län som är ett stort län. Mjölby där företaget finns i jobbar för att företag som Swed-Mansir AB ska trivas.

Swed-Mansir AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-11-21. I Mjölby så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning, försäljning av hus i nyproduktion samt datakonsultationer och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Swed-Mansir AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-03-14.

Idag är Swed-Mansir AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Mjölby.

Vill man komma i kontakt med Swed-Mansir AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0142-80060.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Swed-Mansir AB är Nilsson, Sven Inge som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Annika Margareta som är född 1952 och har titeln Suppleant, Furland, Hans Gunnar som är född 1953 och har titeln Revisor, Arvidsson Furland, Eva Marianne som är född 1955 och har titeln Revisorssuppleant, Furlands Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Swed-Mansir AB har 556521-8145 som sitt organisationsnummer.