Joraform AB

Östergötlands län

Information

I Mjölby finns det ett Aktiebolag som heter Joraform AB. Det finns flera bolag som liknar Joraform AB i Östergötlands län. Mjölby är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Joraform AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2000-01-01 och det finns flera bolag som är det i Östergötlands län.

Sedan 1995-07-31 så har Joraform AB varit registrerat och sedan 2000-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Joraform AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Mjölby.

Vill man komma i kontakt med Joraform AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Spellinge Slättmon, 595 91, Mjölby. Vi ni istället prata med Joraform AB så kan ni göra det på 0142-23200.

Bolaget skall bedriva utveckling, tillverkning och försäljning av komposteringsutrustning för hushållsavfall. Tillverkning och försäljning av simbassänger och därtill hörande utrustning. Uthyrning av maskiner och inventarier, utförande av konsulttjänster inom miljösektorn, handel och förvaltning av värdepapper samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget tillverkar även produkter av returplast.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Frisell, Sven-Olof Åke som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lanshed, Mats Bertil som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindberg, Liselott Toresdotter som är född 1954 och har titeln Suppleant, Furland, Hans Tommy som är född 1978 och har titeln Revisor, Arvidsson Furland, Eva Marianne som är född 1955 och har titeln Revisorssuppleant, Furlands Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Frisell, Sven-Olof Åke .

Joraform AB har 556524-9108 som sitt organisationsnummer.