TKTÖ Inredningar AB

Östergötlands län

Information

TKTÖ Inredningar AB är en verksamhet som finns i Mjölby. I TKTÖ Inredningar AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Klintelius, Leif Sören Tomas som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Öhrström, Tommy Nils-Erik som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Cardelli Öhrström, Ann-Katrin som är född 1955 och har titeln Suppleant, Klintelius, Ingmari Katarina E som är född 1953 och har titeln Suppleant, Tevell, Magnus Bengt Valdemar som är född 1956 och har titeln Revisor, Materev AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med TKTÖ Inredningar AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå TKTÖ Inredningar AB på telefon .

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet och försäljning inom inrednings- och byggbranschen samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är TKTÖ Inredningar AB av bolagstypen Aktiebolag.

TKTÖ Inredningar AB är ett av många verksamheter som finns i Östergötlands län och Mjölby arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

TKTÖ Inredningar AB innehar ej F-skattsedel och TKTÖ Inredningar AB är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för TKTÖ Inredningar AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Klintelius, Leif Sören Tomas -Öhrström, Tommy Nils-Erik

TKTÖ Inredningar AB har 556556-9166 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.