SCHMIDT Holding Sweden AB

Östergötlands län

Information

I Mjölby finns det ett Aktiebolag som heter SCHMIDT Holding Sweden AB. Det finns flera bolag som liknar SCHMIDT Holding Sweden AB i Östergötlands län. Mjölby är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Sedan 1999-05-20 så har SCHMIDT Holding Sweden AB varit registrerat. Idag är SCHMIDT Holding Sweden AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Mjölby.

Vill man komma i kontakt med SCHMIDT Holding Sweden AB så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med SCHMIDT Holding Sweden AB så kan ni göra det på .

Bolaget skall förvärva, förvalta och försälja fast egendom samt andelar och aktier i andra bolag och företag samt även idka annan därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Schmitz, Walter Hugo Hans Peter som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Schenkirsch, Thomas som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Bohner, Rene som är född och har titeln Suppleant,Bosatt i land utanför EES, Holm, Nils Gunnar Sören som är född 1951 och har titeln Suppleant, Rasmusson, Lars Johan som är född 1964 och har titeln Revisor, Barkehed, Thérése Cathrin Birgitta som är född 1969 och har titeln RevisorssuppleantDeloitte AB som är född och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna .

SCHMIDT Holding Sweden AB har 556570-7246 som sitt organisationsnummer.