CMC Optik AB

Östergötlands län

Information

CMC Optik AB är en verksamhet som finns i Mjölby. I CMC Optik AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Crusefalk, Karin Ingrid Madeleine som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Crusefalk, Nils Rune Matteus som är född 1926 och har titeln Suppleant, Larsson, Karl Erik Sture som är född 1955 och har titeln Revisor, Motala Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med CMC Optik AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå CMC Optik AB på telefon 013-66106.

Bolaget skall bedriva handel med glasögon och optiska artiklar ävensom konsultverksamhet på optikerområdet, handel med värdepapper, samt därmed sammanhängande verksamhet.

Idag är CMC Optik AB av bolagstypen Aktiebolag.

CMC Optik AB är ett av många verksamheter som finns i Östergötlands län och Mjölby arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

CMC Optik AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-09-20 och CMC Optik AB är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för CMC Optik AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

CMC Optik AB har 556581-2988 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.