ASM Foods Aktiebolag

Östergötlands län

Information

ASM Foods Aktiebolag är ett företag som finns i Mjölby. I ASM Foods Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Altsäter, Stig Roger som är född 1967 och har titeln Extern VD, Petersen, Niels som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Eskildsen, Kenneth Skov som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Gustafsson, Björn Helmer som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Gyllemark, Per Olof Lennart som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Poulsgaard, Benny som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EESThomsen, Jörn Ankaer som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Karlsson, Kjell Gunnar som är född 1956 och har titeln Suppleant,Arbetstagarrepresentant, Karlsson, Kjell Ingemar Bertil som är född 1953 och har titeln Suppleant,ArbetstagarrepresentantÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln RevisorAxelsson, Dan Ingemar som är född 1945 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Vill man kunna komma i kontakt med ASM Foods Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå ASM Foods Aktiebolag på telefon 0142-89000.

Bolaget skall bedriva produktion av livsmedel ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är ASM Foods Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

ASM Foods Aktiebolag är ett av många företag som finns i Östergötlands län och Mjölby arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

ASM Foods Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2000-05-02 och ASM Foods Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2000-05-02.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för ASM Foods Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

ASM Foods Aktiebolag har 556583-4735 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.