Marcus Spetz Fastighetsbyrå AB (Fastighetsbyrån Swedbank)

Östergötlands län

Information

I Östergötlands län så finns Marcus Spetz Fastighetsbyrå AB (Fastighetsbyrån Swedbank). Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Mjölby här finns det många olika Aktiebolag. Marcus Spetz Fastighetsbyrå AB (Fastighetsbyrån Swedbank) tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Östergötlands län. Mjölby jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Östergötlands län gör att bolag trivs där.

Marcus Spetz Fastighetsbyrå AB (Fastighetsbyrån Swedbank) är momsregistrerat sedan2000-02-15 och har organisationsnummer 556583-6243.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0142-15080 alternativt besöka eller skicka post till Marcus Spetz Fastighetsbyrå AB (Fastighetsbyrån Swedbank) på följande adress Kungsv. 61, 595 41, Mjölby.

Marcus Spetz Fastighetsbyrå AB (Fastighetsbyrån Swedbank) är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2000-02-15.

I Marcus Spetz Fastighetsbyrå AB (Fastighetsbyrån Swedbank) så sitter följande personer i styrelsen: , Spetz, Per-Åke Ragnar som är född 1950 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall förmedla fastigheter och därmed förenlig verksamhet.