Laurox AB

Östergötlands län

Information

Laurox AB är ett bolag som finns i Mjölby. I Laurox AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Sönner, Hans Bengt Mikael som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Jönsson, Anna Elin som är född 1974 och har titeln Suppleant, Brindelid, Mats Carl Gerhard som är född 1958 och har titeln Revisor, Brindelid Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Laurox AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Laurox AB på telefon 070-9599250.

Bolaget skall bedriva handel med byggvaror och reklamartiklar, handel och förvaltning av fastigheter och värdepapper, konsultationer inom byggnadskonstruktion och ritning, konsultationer i markandsföring samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Laurox AB av bolagstypen Aktiebolag.

Laurox AB är ett av många bolag som finns i Östergötlands län och Mjölby arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Laurox AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2000-10-09 och Laurox AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2000-10-09.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Laurox AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Laurox AB har 556587-2891 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.