Kindgrens Bygg AB

Östergötlands län

Information

I Mjölby finns det ett Aktiebolag som heter Kindgrens Bygg AB. Det finns flera verksamheter som liknar Kindgrens Bygg AB i Östergötlands län. Mjölby är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Kindgrens Bygg AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2000-09-01 och det finns flera verksamheter som är det i Östergötlands län.

Sedan 2000-05-25 så har Kindgrens Bygg AB varit registrerat och sedan 2000-09-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Kindgrens Bygg AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Mjölby.

Vill man komma i kontakt med Kindgrens Bygg AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Stenyxgränd 12, 595 34, Mjölby. Vi ni istället prata med Kindgrens Bygg AB så kan ni göra det på .

Bolaget ska bedriva byggnadsrörelse.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Kindgren, Björn Johan som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Kindgren, Ann-Charlotte som är född 1961 och har titeln Suppleant, Nilsson, Lars-Eric Oscar som är född 1949 och har titeln Revisor, Lars-Eric Nilssons Redovisningsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Kindgrens Bygg AB har 556592-4122 som sitt organisationsnummer.