Elbro Teknik AB

Östergötlands län

Information

Bolaget skall bedriva projektering, konstruktion, programmering av PLC och elektrisk installation samt idrifttagning av utrustning för styrning av maskiner. Byggnation, el & automatikskåp, besiktning av maskiners elutrustning, förvaltning av värdepapper ävensom idka därmed förnelig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Elbro Teknik AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Mjölby så är Elbro Teknik AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Mjölby arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Mjölby och i Östergötlands län. Redan 2000-06-26 så skapades Elbro Teknik AB och bolaget är har ej F-skattsedel.

556593-0392 är organisationsnummret för bolaget som finns i Mjölby.

Just nu är Elbro Teknik AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Elbro Teknik AB så går det att nå dem via telefon på 0142-298050 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Adolfsson, Lars Erik Inge -Augustsson, Hans Krister Styrelsen skall bestå av 4 ledamöter och 2 suppleanter.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Elbro Teknik AB är Augustsson, Hans Krister som är född 1953 och har titeln VD, Augustsson, Hans Krister som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Nils Sture som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Adolfsson, Lars Erik Inge som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Adolfsson, Barbro Maria Linnea som är född 1950 och har titeln Suppleant, Augustsson, Kerstin Ingegerd som är född 1948 och har titeln SuppleantÅberg, Marie Caroline som är född 1961 och har titeln Revisor, Caroline Åberg Revision AB som är född och har titeln Revisor, .