Skogsmaskinservice Bengt Pettersson AB

Östergötlands län

Information

Skogsmaskinservice Bengt Pettersson AB är ett av många bolag som finns i Mjölby. Det är nämligen den kommunen som Skogsmaskinservice Bengt Pettersson AB finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Skogsmaskinservice Bengt Pettersson AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2001-01-02.

Skogsmaskinservice Bengt Pettersson AB som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 2000-11-14. Men sedan 2001-01-02 så har Skogsmaskinservice Bengt Pettersson AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Mogestad Björkhaga, 590 17, Mantorp. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Skogsmaskinservice Bengt Pettersson AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0142-22087.

Mjölby arbetar för att bolag som Skogsmaskinservice Bengt Pettersson AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Skogsmaskinservice Bengt Pettersson AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Östergötlands län.

Bolaget skall bedriva service och reparationer av skogs- och lantbruksmaskiner, förvalta fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Skogsmaskinservice Bengt Pettersson AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Skogsmaskinservice Bengt Pettersson AB och det är följande personer, Petersson, Bengt Gösta som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Petersson, Karl Gustav Benny som är född 1973 och har titeln Suppleant, Lindstrand Gillström, Ann-Sofie M som är född 1973 och har titeln Revisor, Gunnarsson, Stig Arne Robert som är född 1950 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Skogsmaskinservice Bengt Pettersson AB är 556600-7703.