Arne Henningssons Maskin AB

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Mjölby och Arne Henningssons Maskin AB är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Arne Henningssons Maskin AB är ett av dem. Statusen för Arne Henningssons Maskin AB är att Bolaget är aktivt.

Arne Henningssons Maskin AB är ett Aktiebolag och skapades 2000-12-27. Det finns flera olika bolag i Östergötlands län som är ett stort län. Mjölby där bolaget finns i jobbar för att bolag som Arne Henningssons Maskin AB ska trivas.

Arne Henningssons Maskin AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-07-13. I Mjölby så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall idka uthyrning av lantbruksmaskiner, handel med värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Arne Henningssons Maskin AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-07-13.

Idag är Arne Henningssons Maskin AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Mjölby.

Vill man komma i kontakt med Arne Henningssons Maskin AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0142-42420.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Arne Henningssons Maskin AB är Henningsson, Stig Arne Folke som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Henningsson, Göta Kristina Viktoria som är född 1945 och har titeln Suppleant, Haller, Pia Christina som är född 1961 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Arne Henningssons Maskin AB har 556603-7536 som sitt organisationsnummer.