Östgöta Lök Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning av rotfrukter och grönsaker samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Östgöta Lök Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Mjölby så är Östgöta Lök Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Mjölby arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Mjölby och i Östergötlands län. Redan 2001-06-07 så skapades Östgöta Lök Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Östgöta Lök Aktiebolag har haft det sedan 2003-06-26.

Östgöta Lök Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-06-26

556609-4438 är organisationsnummret för bolaget som finns i Mjölby.

Just nu är Östgöta Lök Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Östgöta Lök Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0142-42500 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Östgöta Lök Aktiebolag är Ottosson, Maj Helene Susanne som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Ottosson, Hans Thomas Alfred som är född 1959 och har titeln Suppleant, Nilsson, Anders Kenneth som är född 1973 och har titeln Revisor, Arvidsson Furland, Eva Marianne som är född 1955 och har titeln Revisorssuppleant, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, Furlands Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.