Motor Events Sweden AB

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Mjölby och Motor Events Sweden AB är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många företag där och Motor Events Sweden AB är ett av dem. Statusen för Motor Events Sweden AB är att Bolaget är aktivt.

Motor Events Sweden AB är ett Aktiebolag och skapades 2001-05-03. Det finns flera olika företag i Östergötlands län som är ett stort län. Mjölby där företaget finns i jobbar för att företag som Motor Events Sweden AB ska trivas.

Motor Events Sweden AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-12-31. I Mjölby så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva uthyrning av motorsportanläggning, driva serveringsrörelse, driva reklam- och försäljningsverksamhet, driva bilförsäljning samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även arrangera egna evenemang samt genomföra körutbildningar.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Motor Events Sweden AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-02-25.

Idag är Motor Events Sweden AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Mjölby.

Vill man komma i kontakt med Motor Events Sweden AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0142-298850.

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Motor Events Sweden AB är Ekstrand, Johan Torbjörn som är född 1970 och har titeln Extern VD, Bernshed, Lars Fredrik som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Ström Nilsson, Hans Fredrik Mikael som är född 1976 och har titeln Suppleant, Anderberg, Sven Mats som är född 1962 och har titeln Revisor, Din Revisor på Hansa Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Motor Events Sweden AB har 556610-7784 som sitt organisationsnummer.