C-Book Systems Sweden AB

Östergötlands län

Information

C-Book Systems Sweden AB är ett av många bolag som finns i Mjölby. Det är nämligen den kommunen som C-Book Systems Sweden AB finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

C-Book Systems Sweden AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2002-11-21.

C-Book Systems Sweden AB som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 2002-10-05. Men sedan 2002-11-21 så har C-Book Systems Sweden AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Transformatorg. 9, 595 35, Mjölby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på C-Book Systems Sweden AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0142-299850.

Mjölby arbetar för att bolag som C-Book Systems Sweden AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för C-Book Systems Sweden AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Östergötlands län.

Bolaget skall bedriva handel med datorer, datordelar, datortillbehör, fastighetsförvaltning och handel med värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för C-Book Systems Sweden AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Andersson, Thomas William -Frykberg, Nils Axel Benny.

Det finns idag lite personer som är kopplade till C-Book Systems Sweden AB och det är följande personer, Frykberg, Nils Axel Benny som är född 1970 och har titeln VD, Frykberg, Nils Axel Benny som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Thomas William som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Elisabet Malin Margareta som är född 1974 och har titeln Suppleant, Frykberg, Jeanette Carina som är född 1961 och har titeln Suppleant, Åberg, Marie Caroline som är född 1961 och har titeln Revisor.Caroline Åberg Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för C-Book Systems Sweden AB är 556633-5419.