Liljedahl & Co, Utsiktsbyggarna AB

Östergötlands län

Information

Liljedahl & Co, Utsiktsbyggarna AB hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Mjölby som är den kommunen där Liljedahl & Co, Utsiktsbyggarna AB finns. I Mjölby så finns det många olika Aktiebolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Liljedahl & Co, Utsiktsbyggarna AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Liljedahl & Co, Utsiktsbyggarna AB har haft sedan 2002-11-21. Liljedahl & Co, Utsiktsbyggarna AB har funnits sedan och 2002-11-21 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Liljedahl & Co, Utsiktsbyggarna AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Bruksv. 3, 595 95, Mjölby men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0142-670099.

Mjölby arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Liljedahl & Co, Utsiktsbyggarna AB Privat, ej börsnoterat.

Liljedahl & Co, Utsiktsbyggarna AB har idag 556634-5202 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanterna är den som för stunden ansvarar för Liljedahl & Co, Utsiktsbyggarna AB

Bolaget skall bedriva byggnadsfirma med försäljning och montering av fönster, nybyggnationer, renoveringar samt underhåll av fastigheter samt försäljning av utrustning inom byggsektorn. Förvalta fast och lös egendom samt konsultverksamhet inom växtodling och jordbruk. Konsultverksamhet inom marknadsföring och hantering av hemsidor, i första hand inom lantbruk med binäringar och därmed förenlig verksamhet.

I Liljedahl & Co, Utsiktsbyggarna AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Liljedahl, Bengt Uno som är född 1950 och har titeln VD, Thomsen, Leif som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Liljedahl Cromsjö, N U Christoffer som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Liljedahl, Karl Uno Mattias som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Liljedahl, Bengt Uno som är född 1950 och har titeln Suppleant, Torrbacka, Thomas Matias som är född 1969 och har titeln SuppleantHaller, Pia Christina som är född 1961 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .