Eastern Bio Holding AB

Östergötlands län

Information

Bolagets verksamhet ska vara tillverkning, support, import och grossist samt direktförsäljning av biobränsle, pellets, pannor-brännare-kaminer, produktionsmaskiner för pellets- produktion samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Eastern Bio Holding AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Mjölby så är Eastern Bio Holding AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Mjölby arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Mjölby och i Östergötlands län. Redan 2003-10-16 så skapades Eastern Bio Holding AB och verksamheten är har F-skattsedel Eastern Bio Holding AB har haft det sedan 2004-05-13.

Eastern Bio Holding AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-05-13

556649-7391 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Mjölby.

Just nu är Eastern Bio Holding AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Eastern Bio Holding AB så går det att nå dem via telefon på 08-50129440 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Firman tecknas ensam av -Karlin, Sven Arne

Följande personer är på något sätt aktiva inom Eastern Bio Holding AB är Karlin, Sven Arne som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Karlin, Sven Arne som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Brorsson, Bengt Göran som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Hasselmark, Nils Gunnar som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Kullberg, Rolf Nicklas som är född 1970 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.