Ann-Caroline Svensson Holding AB

Östergötlands län

Information

Ann-Caroline Svensson Holding AB hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Mjölby som är den kommunen där Ann-Caroline Svensson Holding AB finns. I Mjölby så finns det många olika Aktiebolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Ann-Caroline Svensson Holding AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har ej F-skatt. Ann-Caroline Svensson Holding AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Ann-Caroline Svensson Holding AB så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Mjölby arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Ann-Caroline Svensson Holding AB Privat, ej börsnoterat.

Ann-Caroline Svensson Holding AB har idag 556650-5599 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Ann-Caroline Svensson Holding AB

Bolaget skall direkt eller indirekt förvärva och förvalta värdepapper samt bedriva fastighetsförvaltning. Verksamheten skall dock inte vara sådan som kräver tillstånd enligt lag (1991:981) om värdepappersrörelse.

I Ann-Caroline Svensson Holding AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Svensson, Ann-Caroline Eleonora som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Svensson, Oskar Tomas som är född 1970 och har titeln Suppleant, Hansson, Kjell Axel Erland som är född 1952 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .