Per i Väderstad Elservice AB

Östergötlands län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet är elinstallationer och nyinstallationer samt reparation och underhåll inom industri och lantbruk samt förvalta fast och lös egendom och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Per i Väderstad Elservice AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Mjölby så är Per i Väderstad Elservice AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Mjölby arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Mjölby och i Östergötlands län. Redan 2003-12-09 så skapades Per i Väderstad Elservice AB och verksamheten är har F-skattsedel Per i Väderstad Elservice AB har haft det sedan 2004-01-15.

Per i Väderstad Elservice AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-01-15

556652-5225 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Mjölby.

Just nu är Per i Väderstad Elservice AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Per i Väderstad Elservice AB så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Per i Väderstad Elservice AB är Jernér, Per-Anders som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Jernér, Lena Birgitta som är född 1969 och har titeln Suppleant, Haller, Pia Christina som är född 1961 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .