Sweeptech AB

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Mjölby och Sweeptech AB är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Sweeptech AB är ett av dem. Statusen för Sweeptech AB är att Bolaget är aktivt.

Sweeptech AB är ett Aktiebolag och skapades 2004-06-14. Det finns flera olika bolag i Östergötlands län som är ett stort län. Mjölby där bolaget finns i jobbar för att bolag som Sweeptech AB ska trivas.

Sweeptech AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-08-26. I Mjölby så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva service och försäljning av utrustning för gaturenhållning och hydraulik ävensom idka därmed förenig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sweeptech AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-09-02.

Idag är Sweeptech AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Mjölby.

Vill man komma i kontakt med Sweeptech AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0142-88090.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Andersson, Nils Arne Ingemar.

De som är på något sätt har med Sweeptech AB är Hellgren, Per Ola som är född 1934 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Nils Arne Ingemar som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Dagmar Anne-Marie som är född 1950 och har titeln Suppleant, Åberg, Marie Caroline som är född 1961 och har titeln Revisor, Tevell, Magnus Bengt Valdemar som är född 1956 och har titeln Revisorssuppleant, Caroline Åberg Revision AB som är född och har titeln RevisorMaterev AB som är född och har titeln Revisor, .

Sweeptech AB har 556663-2369 som sitt organisationsnummer.