Mantorp Park Motorbana AB

Östergötlands län

Information

Mantorp Park Motorbana AB är ett av många verksamheter som finns i Mjölby. Det är nämligen den kommunen som Mantorp Park Motorbana AB finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Mantorp Park Motorbana AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2006-08-01.

Mantorp Park Motorbana AB som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 2004-10-15. Men sedan 2006-08-01 så har Mantorp Park Motorbana AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Mantorp Park Motorbana AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Mjölby arbetar för att verksamheter som Mantorp Park Motorbana AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Mantorp Park Motorbana AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Östergötlands län.

Bolaget skall äga och förvalta motorbanan Mantorp Park, äga och förvalta fast och lös egenodm, äga och förvalta värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Mantorp Park Motorbana AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Mantorp Park Motorbana AB och det är följande personer, Sjöqvist, Per Fredrik som är född 1968 och har titeln VD, Sjöqvist, Per Fredrik som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Bernshed, Lars Fredrik som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Sjöberg, Camilla Elisabeth som är född 1969 och har titeln Suppleant, Svanlind, Lars Jörgen Valentin som är född 1975 och har titeln Suppleant, Anderberg, Sven Mats som är född 1962 och har titeln Revisor.Din Revisor på Hansa Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Mantorp Park Motorbana AB är 556668-5425.