Stall Åhaga AB

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Mjölby och Stall Åhaga AB är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Stall Åhaga AB är ett av dem. Statusen för Stall Åhaga AB är att Bolaget är aktivt.

Stall Åhaga AB är ett Aktiebolag och skapades 2004-11-08. Det finns flera olika bolag i Östergötlands län som är ett stort län. Mjölby där bolaget finns i jobbar för att bolag som Stall Åhaga AB ska trivas.

Stall Åhaga AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-11-25. I Mjölby så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva avel och handel med hästar och utrustning för hästar och ryttare jämte konsultverksamhet inom hästar och ridning och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Stall Åhaga AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-11-25.

Idag är Stall Åhaga AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Mjölby.

Vill man komma i kontakt med Stall Åhaga AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0142-72035.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Stall Åhaga AB är Åhagen, Per-Erik Harald som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Sätermo Åhagen, Marie Heléne E som är född 1960 och har titeln Suppleant, Arvidsson Furland, Eva Marianne som är född 1955 och har titeln Revisor, Furlands Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Stall Åhaga AB har 556670-0927 som sitt organisationsnummer.