MOB-Klippoteket AB

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Mjölby och MOB-Klippoteket AB är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och MOB-Klippoteket AB är ett av dem. Statusen för MOB-Klippoteket AB är att Bolaget är aktivt.

MOB-Klippoteket AB är ett Aktiebolag och skapades 2004-11-10. Det finns flera olika verksamheter i Östergötlands län som är ett stort län. Mjölby där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som MOB-Klippoteket AB ska trivas.

MOB-Klippoteket AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-12-16. I Mjölby så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva frisörverksamhet samt bedriva försäljning av hårvårdsprodukter och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att MOB-Klippoteket AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-12-16.

Idag är MOB-Klippoteket AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Mjölby.

Vill man komma i kontakt med MOB-Klippoteket AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0142-21585.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med MOB-Klippoteket AB är Nordenvall, Lars Thomas som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordenvall, Eva Carina som är född 1951 och har titeln Suppleant, Källman, Anders Henrik som är född 1957 och har titeln Revisor, Anders Källman Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

MOB-Klippoteket AB har 556670-2196 som sitt organisationsnummer.