Östra grävcentralen AB

Östergötlands län

Information

Bolaget ska bedriva uthyrning och förvaltning av egna eller arrenderade industrilokaler. Uthyrning och leasing av bygg och anläggningsmaskiner byggande av hus, byggledning besiktningar samt konsulttjänster inom byggsektorn samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Östra grävcentralen AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Mjölby så är Östra grävcentralen AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Mjölby arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Mjölby och i Östergötlands län. Redan 2005-08-29 så skapades Östra grävcentralen AB och verksamheten är har F-skattsedel Östra grävcentralen AB har haft det sedan 2005-10-13.

Östra grävcentralen AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-01-25

556685-0169 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Mjölby.

Just nu är Östra grävcentralen AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Östra grävcentralen AB så går det att nå dem via telefon på 08-4462140 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Östra grävcentralen AB är Winqvist, Bent-Arne Emil som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Winqvist, Mikael Benth Erik som är född 1982 och har titeln Suppleant, Furland, Hans Gunnar som är född 1953 och har titeln Revisor, Arvidsson Furland, Eva Marianne som är född 1955 och har titeln Revisorssuppleant, Furlands Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .