Carlslund Mark AB

Östergötlands län

Information

Carlslund Mark AB är ett av många företag som finns i Mjölby. Det är nämligen den kommunen som Carlslund Mark AB finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Carlslund Mark AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2006-03-09.

Carlslund Mark AB som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 2006-02-08.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Hulterstad , 595 92, Mjölby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Carlslund Mark AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0142-10041.

Mjölby arbetar för att företag som Carlslund Mark AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Carlslund Mark AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Östergötlands län.

Bolaget ska bedriva tomtrörelse samt fastighetsförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Carlslund Mark AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Carlslund Mark AB och det är följande personer, Ehrenkrona, Carl Erik Rudolf Leonard som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöberg, Ann-Catharine som är född 1954 och har titeln Suppleant, Andersson, Jan William Harry som är född 1953 och har titeln Revisor, Svärdsén Nordström, Ylva I M som är född 1960 och har titeln Revisorssuppleant, Revision Östergyllen AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Carlslund Mark AB är 556698-1501.