Hulterstad Ekoproduktion AB

Östergötlands län

Information

556698-3473 är organisationsnummer för företaget Hulterstad Ekoproduktion AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hulterstad Ekoproduktion AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Mjölby som är den kommunen som Hulterstad Ekoproduktion AB finns i.

Hulterstad Ekoproduktion AB har varit registrerat sedan 2006-02-14 och det finns flera företag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-03-09 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hulterstad Ekoproduktion AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-03-09.

Hulterstad Ekoproduktion AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Mjölby som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Hulterstad Ekoproduktion AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Hulterstad Ekoproduktion AB så kan ni göra det på telefon genom 0142-10041 eller genom brev på följande adress:
Hulterstad, 595 92, Mjölby

Bolaget skall bedriva lantbruk med inriktning växtodling och mjölkproduktion och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Hulterstad Ekoproduktion AB och det är Ehrenkrona, Carl Erik Rudolf Leonard som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöberg, Ann-Catharine som är född 1954 och har titeln Suppleant, Andersson, Jan William Harry som är född 1953 och har titeln Revisor, Svärdsén Nordström, Ylva I M som är född 1960 och har titeln Revisorssuppleant, Revision Östergyllen AB som är född och har titeln Revisor,