Björkbacken Täkt AB

Östergötlands län

Information

Björkbacken Täkt AB är ett av många verksamheter som finns i Mjölby. Det är nämligen den kommunen som Björkbacken Täkt AB finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Björkbacken Täkt AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2006-03-09.

Björkbacken Täkt AB som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 2006-02-14. Men sedan 2006-03-09 så har Björkbacken Täkt AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Hulterstad, 595 92, Mjölby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Björkbacken Täkt AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0142-10041.

Mjölby arbetar för att verksamheter som Björkbacken Täkt AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Björkbacken Täkt AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Östergötlands län.

Bolaget skall bedriva brytning av berg, krossverksamhet, försäljning av krossprodukter, utföra entreprenad inom markarbeten och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Björkbacken Täkt AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Björkbacken Täkt AB och det är följande personer, Ehrenkrona, Carl Erik Rudolf Leonard som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöberg, Ann-Catharine som är född 1954 och har titeln Suppleant, Andersson, Jan William Harry som är född 1953 och har titeln Revisor, Svärdsén Nordström, Ylva I M som är född 1960 och har titeln Revisorssuppleant, Revision Östergyllen AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Björkbacken Täkt AB är 556698-3721.