Ahlséns Trafikskola AB

Östergötlands län

Information

Ahlséns Trafikskola AB är ett av många verksamheter som finns i Mjölby. Det är nämligen den kommunen som Ahlséns Trafikskola AB finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Ahlséns Trafikskola AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2006-09-28.

Ahlséns Trafikskola AB som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 2006-09-13. Men sedan 2006-10-05 så har Ahlséns Trafikskola AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Folkungag. 9, 595 32, Mjölby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Ahlséns Trafikskola AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0142-14940.

Mjölby arbetar för att verksamheter som Ahlséns Trafikskola AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Ahlséns Trafikskola AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Östergötlands län.

Bolaget ska bedriva körkortsutbildning för bil, lastbilar och motorcyklar samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Ahlséns Trafikskola AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Ahlséns Trafikskola AB och det är följande personer, Jarl, Fredrik Olof som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Jarl, Jonna Maria Linnéa som är född 1978 och har titeln Suppleant, Nilsson, Lars-Eric Oscar som är född 1949 och har titeln Revisor, Lars-Eric Nilssons Redovisningsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Ahlséns Trafikskola AB är 556710-7254.