Kongsberg Esco AB

Östergötlands län

Information

Kongsberg Esco AB är ett av många bolag som finns i Mjölby. Det är nämligen den kommunen som Kongsberg Esco AB finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Kongsberg Esco AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2007-04-06.

Kongsberg Esco AB som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 2006-10-18. Men sedan 2007-04-06 så har Kongsberg Esco AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Industrig. 2, 595 41, Mjölby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Kongsberg Esco AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0142-82880.

Mjölby arbetar för att bolag som Kongsberg Esco AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Kongsberg Esco AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Östergötlands län.

Bolaget ska direkt eller via agenturer marknadsföra och sälja ventiler och utrustning för flödeshantering av vatten och avlopp samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Kongsberg Esco AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Kongsberg Esco AB och det är följande personer, Hellgren, Per Stefan som är född 1963 och har titeln VD, Hellgren, Per Stefan som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Ormåsen, Jan Fredrik som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Jösendal, Egil som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Kraff, Rolf som är född 1958 och har titeln Revisor, Molander, Claes-Uno Julius som är född 1957 och har titeln Revisorssuppleant.BDO Linköping AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Kongsberg Esco AB är 556713-2062.