Smörgåsbutiken i Mjölby AB

Östergötlands län

Information

Bolaget ska bedriva café och smörgårsbutik samt catering och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Smörgåsbutiken i Mjölby AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Mjölby så är Smörgåsbutiken i Mjölby AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Mjölby arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Mjölby och i Östergötlands län. Redan 2007-01-09 så skapades Smörgåsbutiken i Mjölby AB och bolaget är har ej F-skattsedel.

556719-8006 är organisationsnummret för bolaget som finns i Mjölby.

Just nu är Smörgåsbutiken i Mjölby AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Smörgåsbutiken i Mjölby AB så går det att nå dem via telefon på 0142-34260 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Smörgåsbutiken i Mjölby AB är Engdahl, Anders Georg som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Svedman, Mikael Zoltan som är född 1970 och har titeln Suppleant, Arvidsson Furland, Eva Marianne som är född 1955 och har titeln Revisor, Furlands Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .