Östgöta Finans AB

Östergötlands län

Information

Bolaget ska bedriva kapitalförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Östgöta Finans AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Mjölby så är Östgöta Finans AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Mjölby arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Mjölby och i Östergötlands län. Redan 2007-01-12 så skapades Östgöta Finans AB och verksamheten är har F-skattsedel Östgöta Finans AB har haft det sedan 2007-04-19.

Östgöta Finans AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-04-19

556720-3004 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Mjölby.

Just nu är Östgöta Finans AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Östgöta Finans AB så går det att nå dem via telefon på 070-8567545 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Östgöta Finans AB är Österberg, Tom Gustav som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Dimblad, Gunnel Margareta som är född 1947 och har titeln Suppleant, Haller, Pia Christina som är född 1961 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .