Svejo Lantbruks AB

Östergötlands län

Information

556725-2282 är organisationsnummer för företaget Svejo Lantbruks AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Svejo Lantbruks AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Mjölby som är den kommunen som Svejo Lantbruks AB finns i.

Svejo Lantbruks AB har varit registrerat sedan 2007-03-02 och det finns flera företag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-04-19 vill man istället veta hur det står till med momsen för Svejo Lantbruks AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-04-19.

Svejo Lantbruks AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Mjölby som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Svejo Lantbruks AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Svejo Lantbruks AB så kan ni göra det på telefon genom 0142-10024 eller genom brev på följande adress:
Hulterstad, 595 92, Mjölby

Bolaget ska bedriva mjölk- och växtodlingsproduktion, maskinentreprenad inom lantbrukssektorn och produktion av bioenergi samt annan därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Svejo Lantbruks AB och det är Johansson, Ulf Anders som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Svensson, Karl Martin som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Ann Elisabeth som är född 1955 och har titeln Suppleant, Rydkvist, Linda Gunilla Maria som är född 1975 och har titeln Suppleant, Nilsson, Nils Olof Torgny som är född 1954 och har titeln Revisor, Cityrevisorerna i Norrköping AB som är född och har titeln Revisor