ABIC Kemi AB

Östergötlands län

Information

I Östergötlands län så finns ABIC Kemi AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Mjölby här finns det många olika Aktiebolag. ABIC Kemi AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Östergötlands län. Mjölby jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Östergötlands län gör att företag trivs där.

ABIC Kemi AB är momsregistrerat sedan2007-06-21 och har organisationsnummer 556728-4962.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 011-149030 alternativt besöka eller skicka post till ABIC Kemi AB på följande adress Fjärilsg. 3, 603 61, Norrköping.

ABIC Kemi AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2007-06-21.

I ABIC Kemi AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Johnson, Kjell-David som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , Johnson, Jenny Karolina som är född 1971 och har titeln Suppleant , , .

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska bedriva tillverkning och försäljning av kemisktekniska produkter och agenturverksamhet inom kemitekniska branschen och därmed förenlig verksamhet.