Anstar Telecom AB

Östergötlands län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning av telekomtjänster- och produkter, marknadsföring och försäljning av IP-telefoni samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Anstar Telecom AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Mjölby så är Anstar Telecom AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Mjölby arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Mjölby och i Östergötlands län. Redan 2007-06-07 så skapades Anstar Telecom AB och företaget är har F-skattsedel Anstar Telecom AB har haft det sedan 2007-06-21.

Anstar Telecom AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-06-21

556731-3761 är organisationsnummret för företaget som finns i Mjölby.

Just nu är Anstar Telecom AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Anstar Telecom AB så går det att nå dem via telefon på 0142-612000 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Anstar Telecom AB är Wendelstjerna, Carl Jonas som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Erik Halvar som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansen, Joachim som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Lars-Åke som är född 1938 och har titeln Suppleant, Friberg, Bengt Gillis som är född 1930 och har titeln Suppleant, Torsson, Lars Arne som är född 1947 och har titeln SuppleantÖberg, Kjell Gunnar Sixten som är född 1955 och har titeln Revisor, Lars-Eric Nilssons Redovisningsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .