Nystedts Resursutveckling AB

Östergötlands län

Information

Nystedts Resursutveckling AB hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Mjölby som är den kommunen där Nystedts Resursutveckling AB finns. I Mjölby så finns det många olika Aktiebolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Nystedts Resursutveckling AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Nystedts Resursutveckling AB har haft sedan 2007-09-13. Nystedts Resursutveckling AB har funnits sedan och 2007-09-13 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Nystedts Resursutveckling AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Gunillastigen 1, 605 91, Norrköping men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 073-2010122.

Mjölby arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Nystedts Resursutveckling AB Privat, ej börsnoterat.

Nystedts Resursutveckling AB har idag 556734-3248 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Nystedts Resursutveckling AB

Bolaget ska bedriva handel med värdepapper, hyresförvaltning, utföra konsulttjänster och rådgivning inom kretsloppslösningar, kvalitetssystem och certifiera företag samt arbeta med organisation och ledarskapsutveckling och därmed förenlig verksamhet.

I Nystedts Resursutveckling AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nystedt, Jan Lars-Erik som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Altnäs, Annika Therese som är född 1968 och har titeln Suppleant, Rudengren, Lars Johan som är född 1959 och har titeln Revisor, Rådek Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .