Stedt's Byggkonsult

Östergötlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Mjölby och Stedt's Byggkonsult är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Stedt's Byggkonsult är ett av dem. Statusen för Stedt's Byggkonsult är att Bolaget är aktivt.

Stedt's Byggkonsult är ett Enskild firma och skapades 1989-11-24. Det finns flera olika verksamheter i Östergötlands län som är ett stort län. Mjölby där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Stedt's Byggkonsult ska trivas.

Stedt's Byggkonsult är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Mjölby så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom husbyggnad, samt bedriva strutsfarm.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Stedt's Byggkonsult är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Stedt's Byggkonsult och det finns flera verksamheter som är det idag i Mjölby.

Vill man komma i kontakt med Stedt's Byggkonsult så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0142-40090.

.

De som är på något sätt har med Stedt's Byggkonsult är Stedt, Göran Henrik som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Stedt's Byggkonsult har 570511-XXXX som sitt organisationsnummer.