Lyckebo Alltjänst

Östergötlands län

Information

I Mjölby finns det ett Enskild firma som heter Lyckebo Alltjänst. Det finns flera verksamheter som liknar Lyckebo Alltjänst i Östergötlands län. Mjölby är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Lyckebo Alltjänst är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2005-08-25 och det finns flera verksamheter som är det i Östergötlands län.

Sedan 2007-08-21 så har Lyckebo Alltjänst varit registrerat och sedan 2005-04-28 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Lyckebo Alltjänst och det finns fler verksamheter som är det i Mjölby.

Vill man komma i kontakt med Lyckebo Alltjänst så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Lyckebo Alltjänst så kan ni göra det på 0142-43120.

Bygg, jord och skog. Behjälpa enskilda och företag med ombyggnad och reparationer av byggnader och hus. Samt arbete med lantbruk vid arbetstoppar. Gallra och avverka skog samt plantering och röjning.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Sjöberg, Kent Åke Tommy som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Lyckebo Alltjänst har 570820-XXXX som sitt organisationsnummer.