Helgarö Mekanik och Tjänster

Östergötlands län

Information

571014-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Helgarö Mekanik och Tjänster. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Helgarö Mekanik och Tjänster är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Mjölby som är den kommunen som Helgarö Mekanik och Tjänster finns i.

Helgarö Mekanik och Tjänster har varit registrerat sedan 1995-11-23 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Helgarö Mekanik och Tjänster så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Helgarö Mekanik och Tjänster är och det finns flera verksamheter i Mjölby som också är .

Firmatecknare för Helgarö Mekanik och Tjänster är följande:

Vill ni komma i kontakt med Helgarö Mekanik och Tjänster så kan ni göra det på telefon genom 08-7307731 eller genom brev på följande adress:

Konstruktion och utveckling av mekanik, samt tillverkning av mekaniska prototyper och därmed förenlig verksamhet. Båtcharter, försäljning av båtar och därmed förenlig verksamhet. Bilförsäljning och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Helgarö Mekanik och Tjänster och det är Ovanfors, Erik Lennart som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma,