Hasses Fastighetsservice

Östergötlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Mjölby och Hasses Fastighetsservice är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Hasses Fastighetsservice är ett av dem. Statusen för Hasses Fastighetsservice är att Bolaget är aktivt.

Hasses Fastighetsservice är ett Enskild firma och skapades 2006-04-18. Det finns flera olika bolag i Östergötlands län som är ett stort län. Mjölby där bolaget finns i jobbar för att bolag som Hasses Fastighetsservice ska trivas.

Hasses Fastighetsservice är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-03-23. I Mjölby så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Byggnation och reparation av fastigheter. Försäljning av material såsom spik, skruv, plankor, brädor, takpannor, stenar m.m.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Hasses Fastighetsservice är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-03-23.

Idag är Hasses Fastighetsservice och det finns flera bolag som är det idag i Mjölby.

Vill man komma i kontakt med Hasses Fastighetsservice så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5880641.

.

De som är på något sätt har med Hasses Fastighetsservice är Eriksson, Hans Gunnar som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Hasses Fastighetsservice har 590402-XXXX som sitt organisationsnummer.