T.R Plåt och Måleri

Östergötlands län

Information

590628-XXXX är organisationsnummer för bolaget T.R Plåt och Måleri. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som T.R Plåt och Måleri är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Mjölby som är den kommunen som T.R Plåt och Måleri finns i.

T.R Plåt och Måleri har varit registrerat sedan 1985-07-12 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för T.R Plåt och Måleri så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

T.R Plåt och Måleri är och det finns flera bolag i Mjölby som också är .

Firmatecknare för T.R Plåt och Måleri är följande:

Vill ni komma i kontakt med T.R Plåt och Måleri så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Plåt- och måleriarbeten.

Det finns olika personer som har en koppling med T.R Plåt och Måleri och det är Rockenstedt, Lars Torgny Börje som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma,